Οροι χρήσης

Όροι Χρήσης

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΕΠΙΤΡΕΠΟΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΑΣ.

Διαβάσετε και αποδεχτείτε τους όρους της συμφωνίας ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΣΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ, READ, ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗ, TRANSACT, ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ή να αλληλεπιδρούν με καθ ‘οιονδήποτε τρόπο . ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΑΝ. ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΕΙΣ, ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ, ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ Ή ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΦΟΡΕΖΟΥΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΟΧΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ Ή ΕΠΙΠΤΩΣΗ.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ Ή ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ, ΕΚΤΙΜΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Με την προβολή, ΕΠΙΣΚΕΨΗ, ΧΡΗΣΗ, συναλλαγές πληρωμές για λογαριασμό της, ή να αλληλεπιδρά με αυτήν την τοποθεσία ως μεταπωλητής, ενδιάμεσα, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΕΛΑΤΩΝ, ΕΜΠΟΡΟΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, εκδότης, ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΗ Ή οποιαδήποτε αλληλεπίδραση ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΟΛΕΣ τις διατάξεις του παρόντος ΟΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΟΠΟΙΩΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΑΓΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ Ή ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΥΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΘΕΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 18 ΑΠΕΛΕΥΤΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ. ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΩΣ 18 ΕΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ, ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ Ή ΕΝΑΝΤΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ Ή ΣΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΜΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ. ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ACT ONLINE PRIVACY OF CHILD (COPA) του 1998.

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΔΙΑΤΙΘΕΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΩΠΟ Ή ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ, Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ συλλέγει και να αποθηκεύει δεδομένα και πληροφορίες για σκοπούς αποκλεισμού και για πολλές άλλες χρήσεις.

ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ. ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ.

ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΥΜΦΩΝΙΟ ΟΡΩΝ ΧΡΗΣΗΣ

Οι επισκέπτες, οι θεατές, οι χρήστες, οι συνδρομητές, τα μέλη, οι συνεργάτες, οι μεταπωλητές ή οι πελάτες, οι οποίοι στο εξής αναφέρονται συλλογικά ως “Επισκέπτες”, είναι μέρη της παρούσας συμφωνίας. Ο ιστότοπος και οι προγενέστεροι ιδιοκτήτες και / ή φορείς εκμετάλλευσης ιστότοπων αποτελούν συμβαλλόμενα μέρη αυτής της συμφωνίας, η οποία στο εξής αναφέρεται ως “Ιστοσελίδα”. Οι επισκέπτες κατανοούν και αναγνωρίζουν ότι η παρούσα συμφωνία υπερισχύει και υπερισχύει όλων των συμφωνιών Επισκεπτών με την Ιστοσελίδα, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, Οι επισκέπτες έχουν δικό τους ηλεκτρονικό δικτυακό τόπο, τους όρους χρήσης, την πολιτική απορρήτου ή άλλες προτεινόμενες νομικά δεσμευτικές συμφωνίες που βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Επισκέπτη.

Ο ιστότοπος απορρίπτει όλες τις ηλεκτρονικές συμφωνίες του ιστότοπου επισκεπτών, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, των Όρων και Προϋποθέσεων των επισκεπτών. Η συμφωνία αυτή διέπει όλα τα μέρη. Σε περίπτωση διαφωνίας με τον Επισκέπτη, ο Δικτυακός Τόπος διέπεται από αυτή τη συμφωνία και από τους ισχύοντες κανόνες και νόμους που θα ρυθμίζονται σε δεσμευτική διαιτησία ή δικαστήριο στην επιλογή Ιστοσελίδων στη δικαιοδοσία της επιλογής Ιστοτόπων. Οποιαδήποτε και όλες οι συμφωνίες, παραστάσεις, υποσχέσεις, εγγυήσεις, ενέργειες ή δηλώσεις του ιστότοπου επισκεπτών ή άλλης προτεινόμενης συμφωνίας που διαφέρουν με οποιονδήποτε τρόπο από τους όρους της παρούσας συμφωνίας δεν θα έχουν καμία ισχύ ούτε αποτέλεσμα. Όλοι οι επισκέπτες, συμπεριλαμβανομένων των μεταπωλητών, των διαμεσολαβητών, των θυγατρικών, των εταίρων της κοινής επιχείρησης, των εκδοτών, των διαφημιζόμενων,

ΧΡΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Εκτός αν έχετε συνάψει ρητή γραπτή σύμβαση με αυτόν τον δικτυακό τόπο για το αντίθετο, οι επισκέπτες, οι θεατές, οι συνδρομητές, τα μέλη, οι συνεργάτες ή οι πελάτες δεν έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιούν αυτές τις πληροφορίες σε εμπορικό ή δημόσιο περιβάλλον. δεν έχουν δικαίωμα να τα μεταδίδουν, να τα αντιγράψουν, να τα αποθηκεύσουν, να τα εκτυπώσουν, να τα πουλήσουν ή να δημοσιεύσουν οποιαδήποτε τμήματα του περιεχομένου αυτού του ιστότοπου. Με την προβολή του περιεχομένου αυτού του ιστότοπου, συμφωνείτε με αυτήν την προϋπόθεση προβολής και αναγνωρίζετε ότι οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση είναι παράνομη και μπορεί να σας επιβάλει αστικές ή ποινικές κυρώσεις. Και πάλι, ο επισκέπτης δεν έχει κανένα δικαίωμα να χρησιμοποιήσει το περιεχόμενο ή τις μερίδες του, συμπεριλαμβανομένων των βάσεων δεδομένων του, αόρατες σελίδες, συνδεδεμένες σελίδες, υποκείμενο κώδικα ή άλλη πνευματική ιδιοκτησία που μπορεί να περιέχει ο ιστότοπος για οποιονδήποτε λόγο οποιασδήποτε χρήσης. Τίποτα. Ο επισκέπτης συμφωνεί να εκκαθαριστεί ζημιές ύψους U. S. $ 100.000 εκτός από τα έξοδα και τις πραγματικές αποζημιώσεις για παραβίαση αυτής της διάταξης. Ο επισκέπτης εγγυάται ότι κατανοεί ότι η αποδοχή αυτής της διάταξης αποτελεί προϋπόθεση προβολής και ότι η προβολή αποτελεί αποδοχή.

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ Ή ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΧΡΗΣΗΣ, ΠΩΛΗΣΗΣ, ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΙΣΤΟΣ

Ο ιστότοπος και το περιεχόμενό του ανήκουν ή έχουν λάβει άδεια από την ιστοσελίδα. Το υλικό που περιέχεται στον ιστότοπο πρέπει να τεκμαίρεται ότι είναι ιδιοκτησιακό και προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Οι επισκέπτες δεν έχουν καθόλου δικαιώματα στο περιεχόμενο του ιστότοπου. Η χρήση του περιεχομένου της ιστοσελίδας για οποιονδήποτε λόγο είναι παράνομη εκτός εάν γίνεται με ρητή σύμβαση ή άδεια του ιστότοπου.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ, ΣΥΓΚΡΙΣΗ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Εάν δεν επιτρέπεται ρητά από τον ιστότοπο, κανένας δεν μπορεί να συνδέσει υπερβολικά αυτόν τον ιστότοπο ή τμήματα του (για παράδειγμα, λογότυπα, εμπορικά σήματα, εμπορικό σήμα ή υλικό που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα) για δικούς τους λόγους. Επιπλέον, δεν επιτρέπεται να αναφέρετε τη διεύθυνση url (διεύθυνση ιστότοπου) αυτής της ιστοσελίδας σε οποιοδήποτε εμπορικό ή μη εμπορικό μέσο χωρίς ρητή άδεια και δεν επιτρέπεται να «πλαισιώνει» τον ιστότοπο. Συγκεκριμένα συμφωνείτε να συνεργαστείτε με την Ιστοσελίδα για να αφαιρέσετε ή να απενεργοποιήσετε οποιαδήποτε τέτοια δραστηριότητα και να είστε υπεύθυνοι για όλες τις ζημιές. Συμφωνείτε με την εκκαθάριση αποζημίωσης ύψους US $ 100,000.00 πλέον των εξόδων και των πραγματικών αποζημιώσεων για παραβίαση αυτής της διάταξης.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑΣ

Ο ιστότοπος αποποιείται κάθε ευθύνη για την ακρίβεια του περιεχομένου αυτού του ιστότοπου. Οι επισκέπτες αναλαμβάνουν κάθε κίνδυνο να βλέπουν, να διαβάζουν, να χρησιμοποιούν ή να βασίζονται σε αυτές τις πληροφορίες. Εκτός αν άλλως έχετε συντάξει μια ρητή σύμβαση για το αντίθετο με την ιστοσελίδα, δεν έχετε δικαίωμα να βασίζεστε σε οποιαδήποτε πληροφορία που περιέχεται στο παρόν ως ακριβής. Ο ιστότοπος δεν παρέχει καμία τέτοια εγγύηση.

Έχει καταβληθεί κάθε προσπάθεια για την ακριβή αναπαράσταση αυτού του προϊόντος και των δυνατοτήτων του. Παρόλο που ο κλάδος αυτός είναι ένας από τους λίγους όπου μπορεί κανείς να γράψει τη δική του επιταγή όσον αφορά τα κέρδη, δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα κερδίσετε χρήματα χρησιμοποιώντας τις τεχνικές και τις ιδέες σε αυτά τα υλικά. Παραδείγματα και μαρτυρίες σε αυτά τα υλικά δεν πρέπει να ερμηνεύονται ως υπόσχεση ή εγγύηση των κερδών. Το δυναμικό κέρδους εξαρτάται εξ ολοκλήρου από το άτομο που χρησιμοποιεί το προϊόν μας, τις ιδέες και τις τεχνικές του. Αυτό το προϊόν δεν αποτελεί επιχειρηματική ευκαιρία και παρέχει μόνο συμβουλές και εκπαίδευση σχετικά με το Internet και τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης. Πρόκειται για ένα νέο προϊόν και σύστημα και ως εκ τούτου δεν υπάρχει ιστορικό κερδών από τη χρήση του. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΕΣ Ή ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΜΑΣ.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΥΛΙΚΟ Ή ΣΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ Ή ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΙΟΥΣ, ΑΣΤΕΡΩΝ Ή ΑΛΛΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΩΝ.

Ο ιστότοπος δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για ζημιά σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές ή λογισμικό του επισκέπτη ή οποιουδήποτε ατόμου που ο επισκέπτης επικοινωνεί στη συνέχεια με τον κώδικα ή τα δεδομένα που διαβιβάζονται ακούσια στον υπολογιστή του επισκέπτη. Και πάλι, ο επισκέπτης βλέπει και αλληλεπιδρά με αυτόν τον ιστότοπο ή με πανό ή αναδυόμενα παράθυρα ή διαφημίσεις που εμφανίζονται σε αυτόν, με δική του ευθύνη.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΗΨΗ

Ο επισκέπτης κατεβάζει πληροφορίες από αυτόν τον ιστότοπο με δική του ευθύνη. Ο ιστότοπος δεν εγγυάται ότι οι λήψεις είναι απαλλαγμένες από καταστροφές κωδικών υπολογιστών, όπως, μεταξύ άλλων, ιούς και σκουλήκια.

ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Με την προβολή, τη χρήση ή την αλληλεπίδραση με οποιονδήποτε τρόπο με αυτόν τον ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένων διαφημίσεων, διαφημίσεων ή αναδυόμενων παραθύρων, λήψεων και ως προϋπόθεση για την νόμιμη προβολή του, ο επισκέπτης παραιτείται για πάντα από κάθε αξίωση και κάθε περιγραφή που βασίζεται σε οποιονδήποτε αιτιώδη παράγοντα που προκαλεί οποιαδήποτε πιθανή βλάβη, ανεξάρτητα από το πόσο θανατηφόρα ή εκτεταμένα, φυσικά ή συναισθηματικά, προβλέψιμα ή απρόβλεπτα, προσωπικά ή επιχειρηματικά.

ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

Ο επισκέπτης συμφωνεί ότι σε περίπτωση που προκαλεί ζημιά, την οποία ο ιστότοπος είναι υποχρεωμένος να πληρώσει, ο επισκέπτης, ως όρος προβολής, υπόσχεται να επιστρέψει τον ιστότοπο για όλους.

ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ

Ο επισκέπτης συμφωνεί ως προϋπόθεση της προβολής ότι οποιαδήποτε επικοινωνία μεταξύ του επισκέπτη και του ιστότοπου θεωρείται υποβολή. Όλες οι υποβολές, συμπεριλαμβανομένων των τμημάτων αυτών, των γραφικών που περιέχονται σε αυτά ή οποιουδήποτε περιεχομένου της υποβολής, αποτελούν αποκλειστική ιδιοκτησία της Ιστοσελίδας και μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς άλλη άδεια για εμπορική χρήση χωρίς άλλη παρατήρηση. Ο επισκέπτης συμφωνεί να κοινοποιήσει μόνο αυτές τις πληροφορίες στον ιστότοπο, τον οποίο επιθυμεί να επιτρέπει για πάντα στον ιστότοπο να χρησιμοποιεί με οποιονδήποτε τρόπο, όπως κρίνει κατάλληλο. “Υποβολές” είναι επίσης μια διάταξη της Πολιτικής Απορρήτου.

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Δεν απαιτείται καμία άλλη ειδοποίηση οποιουδήποτε είδους για οποιονδήποτε λόγο για τον λόγο ότι ο Επισκέπτης και ο Επισκέπτης δικαιολογούν ρητά την κατανόηση ότι το δικαίωμα ειδοποίησης παραιτείται ως προϋπόθεση για την άδεια προβολής ή αλληλεπίδρασης με τον ιστότοπο.

ΔΙΑΦΟΡΕΣ

Ως μέρος της εκτίμησης ότι η Ιστοσελίδα απαιτεί για προβολή, χρήση ή αλληλεπίδραση με αυτόν τον ιστότοπο, ο Επισκέπτης συμφωνεί να χρησιμοποιήσει δεσμευτική διαιτησία για οποιαδήποτε αξίωση, διαφορά ή διαμάχη οποιουδήποτε είδους (είτε με σύμβαση, αδικοπραξία ή άλλως) που προκύπτουν από ή σχετίζονται με αυτήν την αγορά, αυτό το προϊόν, συμπεριλαμβανομένων ζητημάτων προσέλκυσης, ζητημάτων απορρήτου και ζητημάτων όρων χρήσης. Σε περίπτωση που ο επισκέπτης είναι το επικρατέστερο μέρος, ο επισκέπτης επιβαρύνεται με το κόστος των δικών του δικηγορικών αμοιβών. Η ιστοσελίδα διατηρεί το δικαίωμα να αμφισβητήσει τη Vistor σε δικαστήριο στη δικαιοδοσία της επιλογής της Ιστοσελίδας.

Σε καμία περίπτωση ο θεατής, ο επισκέπτης, το μέλος, ο συνδρομητής ή ο πελάτης δεν έχουν δικαίωμα να προσέλθουν στο δικαστήριο ή να έχουν δίκη σε κριτική επιτροπή. Ο θεατής, ο επισκέπτης, το μέλος, ο συνδρομητής ή ο πελάτης δεν θα έχουν το δικαίωμα να προβούν σε προδικαστική ανακάλυψη, εκτός εάν προβλέπεται από τους κανόνες. δεν θα έχετε δικαίωμα συμμετοχής ως αντιπρόσωπος ή μέλος οποιασδήποτε κατηγορίας αιτούντων που σχετίζεται με οποιαδήποτε αξίωση που υπόκειται σε διαιτησία. η απόφαση του διαιτητή θα είναι οριστική και δεσμευτική με περιορισμένα δικαιώματα προσφυγής.

Το αντισυμβαλλόμενο μέρος επιστρέφεται από το άλλο μέρος για όλα τα έξοδα που σχετίζονται με τη διαιτησία της διαφοράς, συμπεριλαμβανομένων των αμοιβών δικηγόρου, των τελών είσπραξης, των τελών διερεύνησης, των εξόδων ταξιδιού.

ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΠΛΕΥΡΑ

Εάν κάποιος θεματοφύλακας, επισκέπτης, μέλος, συνδρομητής ή πελάτης υποβάλλει οποιοδήποτε ζήτημα σχετικά με την αγορά αυτή ενώπιον δικαστηρίου, πριν ή μετά τη διαιτησία, συμφωνεί ότι η μόνη και κατάλληλη δικαιοδοσία να είναι το κράτος και η πόλη που δηλώνονται στα στοιχεία επικοινωνίας του ιδιοκτήτη του ιστού, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά εδώ. Σε περίπτωση που η δίκη βρίσκεται σε ομοσπονδιακό δικαστήριο, το αρμόδιο δικαστήριο είναι το ομοσπονδιακό δικαστήριο της επιλογής των ιστότοπων.

Μοντέλο τιμολόγησης και πολιτική ακύρωσης / επιστροφής χρημάτων

Μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων επικοινωνώντας με την υποστήριξη πελατών κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο στο υποσέλιδο του ιστότοπου, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά στην προσφορά.

ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΟΣ ΝΟΜΟΣ

Ο θεατής, ο επισκέπτης, το μέλος, ο συνδρομητής ή ο πελάτης συμφωνεί ότι ο εφαρμοστέος εφαρμοστέος νόμος θα είναι, σε όλες τις περιπτώσεις, εκείνος της κατάστασης της καταχώρησης του ιστοτόπου στα στοιχεία επικοινωνίας μας.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ο φορέας εκμετάλλευσης αυτού του ιστότοπου μπορεί να επικοινωνήσει στο info@hitzgh.com